Valimokahvila

Valimokahvila Vaniljahelmi on Valkeakosken Tarttilan kylässä, Visavuoren museon ateljeerakennuksen vanhassa pronssivalimossa kesäaikaan toimiva museokahvila.


Valimokahvilan tuotteet ovat tuoreita ja paikan päällä valmistettuja. Leivonnassa käytetään ensiluokkaisia ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Makeiden ja suolaisten herkkujen lisäksi myynnissä on mm. kahvia, laaja luomuteevalikoima, Verlan luomulimonaadeja, Pingviini jäätelöitä ja Anjan Luontoherkun täysruokosokerista valmistettuja makeisia.

Yli 15 hengen museoryhmille tarjoamme ennakkotilauksesta ruokapalvelut ja mahdollisuuden ryhmän tarpeisiin räätälöityihin kokonaisuuksiin, eli esim. ruokailuun ennen museokierrosta ja kahvitteluihin museokierroksen jälkeen.

Asiakaspaikkoja viihtyisän kahvilan sisätiloista löytyy noin 35 hengelle ja auringon lämmittäessä ulkoa löytyy pitkiä pöytiä ja penkkejä noin 20 hengelle lisää. Ainutlaatuisen miljöön idyllisessä pihapiirissä on miellyttävä istua rauhassa ja nauttia maalaistunnelmasta; rauhasta, raittiista ilmasta ja välittömästä tunnelmasta.

Voit tutustua Visavuoreen ja valimokahvila Vaniljahelmen tiloihin etukäteen virtuaalikierroksen avulla. Kuvassa voit liikkua hiiren avulla tai antaa automatiikan hoitaa kuvan liikkeen. Seuraavaan kohteeseen siirtymiseen on neljä vaihtoehtoa. 1. Keltaisista nuolista klikkaamalla. 2. Vasemman yläkulman alasvetovalikoista. 3. Vasemmassa alakulmassa olevista kuvakkeista. 4. Oikean alakulman kartan linkeistä.
Tervetuloa kierrokselle!