Museoryhmille

Visavuoren valimokahvila Vaniljahelmen leivonnaiset ja lounaskokonaisuudet ennakkotilauksella tarjoushinnoin. Ryhmän minimikoko 15 hlö. Valitse ryhmälle yksi vaihtoehto.

Tarjoilut valmistetaan paikan päällä ensiluokkaisista ja sesongin mukaisista raaka-aineista. Kaikkiin lounaskokonaisuuksiin sisältyy vihreä salaatti, raaste salaatti, leipä- ja levitevalikoima ja ruokajuomat vesi+laktoositon maito. Kokonaisuuksien jälkiruokana tarjottava makea piirakka tarjotaan vaniljakastikkeen kera ja on touko- ja kesäkuussa raparperipiirakka, heinäkuussa mansikka-herukkapiirakka, elokuussa mustikkapiirakka ja syyskuussa omenapiirakka. Lyhenteet: M=Maidoton, L=Laktoositon, G=Gluteeniton, V=Vegaaninen.

Täytä tilauskaavake huolellisesti, muista painaa lopuksi lomakkeen oikeasta alareunasta löytyvää Lähetä-nappia. Varauksesi vahvistetaan mahdollisimman pian sähköpostitse.

Tilauslomake museoryhmille

 Yleiset varaus-, peruutus- ja maksuehdot: Leivonnaiset ja ruoat ovat laktoosittomia, mahdolliset muut erikoisruokavaliot ja osallistujamäärän muutokset ym. tulee ilmoittaa viimeistään kolme arkipäivää ennen saapumista.

Tarjoilut katetaan valimokahvilan sisätiloihin tilattuna tarjoiluajankohtana. Tarjoilut laskutetaan ilmoitetun osallistujamäärän mukaan. Ylimääräisistä osallistujista ja ilmoittamattomista erikoisruokavaliolaisista veloitetaan normaalin hinnaston mukaisesti.

Tilaus maksetaan kahvilan kassaan käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla heti tilaisuuden jälkeen.  Laskutuksesta on sovittava ennakkoon ja laskutuslisä on 8 € / tilaus. Peruuttamatta jätetyistä tilauksista veloitetaan 50% kokonaistilauksen summasta.

Tallenna

Tallenna