Museoryhmille

Visavuoren valimokahvila Vaniljahelmen ruokapalvelut ennakkotilauksena yli 15 hengen museoryhmille syyskaudella 2017. Valitse alla luetelluista vaihtoehdoista ryhmälle yksi yhtenäinen menu ja ilmoita henkilömäärä.  Mikäli et löydä luetelluista sopivaa vaihtoehtoa, voit pyytää räätälöityä tarjousta erikseen puhelimitse tai sähköpostitse.

Leivonnaiset ja ruoat ovat laktoosittomia, mahdolliset muut erikoisruokavaliot ja henkilömäärien muutokset tulee ilmoittaa viimeistään kolme arkipäivää ennen suunniteltua saapumista.

Täytä alla oleva tilauskaavake huolellisesti, muista painaa lopuksi lomakkeen oikeasta alareunasta löytyvää Lähetä-nappia. Sinuun otetaan mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostitse.

Tilauslomake museoryhmille

Tilaamanne tarjoilut katetaan valimokahvilan sisätiloihin ilmoitettuna tarjoiluajankohtana. Tilaukset voidaan maksaa kahvilan kassaan käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla tai laskulla. Laskutuksesta on sovittava ennakkoon ja laskutuslisä on 5 € / tilaus. Peruuttamatta jätetyistä tilauksista veloitetaan 50% kokonaistilauksen summasta.

Tallenna

Tallenna